Om Jonathan

 

I dagsläget fotograferar jag mycket på resande fot och har en stark kärlek till länderna kring bergskedjan Himalaya. Min passion för naturfotografering har dock vuxit fram i Stockholmsområdet och kring stadens gröna lungor. Under 2014 när jag var 16 år gammal började jag med stöd av Hasselbladsstiftelsen på ett fotoprojekt med fokus på stadens biologiska mångfald. Jag spenderade mycket av min fritid vid sidan av gymnasiet med att upptäckte dem många naturområden som finns kring Stockholm.

 

Jag är invald i Naturfotograferna/N, en förening som verkat för verkat för fotoetik och naturvårdsengagemang sedan 1966. 


Sedan 2017 är jag stolt Visionary ambassadör för Olympus OMD kameror och använder mig av Olympus OMD EM1X och Olympus OMD EM1 Mark 2 med diverse olympus optik. Om du har frågor eller fundering kring olympus systemet är du varmt välkommen att skriva dina frågor till mig.


Jag har fotoresor och workshops för Wild nature fotoresor och driver sedan 2020 företaget Fotokurser Stockholm

Email: Info@Jonathanstenvall.com

Telefon: +46 (0) 72 164 27 80

BILDFÖREDRAG 

Följ med till världens högsta bergskedja och livet på några av världens mest avlägsna platser eller upptäck stadens urbana vildmark med dess gröna oaser. Mina bildvisningar tar med din förening, fotoklubb, eller organisation på spännande möten med djur, människor och storslagna landskap.


Boka genom att mejla info@jonathanstenvall.com eller ring 072 164 27 80Tidigare bildföredrag: 
Norsk naturfotofestival Ski, Norge 


University of Napoli, Italien 


Naturfotodagen, Västerås 


Photomarket, Fotografiska Stockholm